Next Level Blues


Bijna zes jaar na het oprichten van Two Shakes of a Lamb’s Tail brengen wij onze tweede EP uit. Voor de opnames van ‘Next Level Blues’ zijn we voor het eerst voor langere tijd de studio ingedoken. Twee  weken hebben we besteed aan het opnemen van de tracks, het opvullen van de tracks met van alles en nog wat – van percussie tot rammelende kruiwagens – en het maken van een sneeuwpop, en we zijn dolblij met het eindresultaat! Twee weken hard werk loont. Veel liefde gaat uit naar Ernst van Dusseldorp, het was een prachtige tijd met een geweldig resultaat. Het gehele album is te downloaden via de link onderaan deze pagina!

------------------------
Fooienpot
------------------------

Wij van Two Shakes of a Lamb’s Tail maken graag muziek, met iedereen en voor iedereen. Wij spenderen veel tijd en aandacht hieraan; of we nou op het podium staan, in de studio, in de repetitieruimte of in een park met wat akoestische instrumenten. Het liefst delen wij onze muziek met iedereen! En als je zelf ook muziek maakt, ben je altijd welkom om mee te komen jammen!

Muziek maken doen wij met heel veel liefde, maar er zitten ook kosten aan vast… Niet alleen voor de aanschaf van instrumenten en tijd, maar aan het opnemen en uitbrengen van muziek zitten ook grote investeringen vast. Daarom hebben we besloten de ‘Two Shakes Fooienpot’ te openen!

Wij investeren alle inkomsten in Muziek – met een hoofdletter M! Zo ook de bijdragen uit de Fooienpot. Een deel van de inkomsten gaat naar het huren van de repetitieruimtes waar wij gezamenlijk blijven groeien en nieuwe nummers ‘instuderen’. Daarbij investeren we in studiotijd om zo goed mogelijke opnames te maken van onze nummers, het liefst meerdere versies per nummer in verschillende studio’s, want iedere opname is uniek. Daarnaast zorgen we voor een nette website waar alle informatie over en muziek van de band te vinden is. En we besteden geld aan de mensen om ons heen (de Two Shakes Family!) die ons van logo’s, foto’s en merchandise voorzien.

In deze moderne wereld is er uiteindelijk gewoonweg geld nodig om Two Shakes of a Lamb’s Tail gaande te houden, en jullie kunnen daarbij helpen door te doneren. Ook deze actie regelen we weer op z’n ‘Two Shakes’, lekker simpel!

Doneren kan door een bedrag naar keuze over te maken naar:
NL07 INGB 0008707875 t.n.v. J J M F Kroeze. Gelieve in de beschrijving te melden dat het gaat om een Two Shakes Donatie.

Wij danken u voor uw bijdrage!


PS: Donatie boven de 200 euro? Vermeld je nummer of email in de beschrijving, dan nemen we contact met je op voor een huiskamerjam – op z’n Two Shakes!

 

Downloadlinks:
Next Level Blues - Two Shakes of a Lamb's Tail (WAV)
Next Level Blues - Two Shakes of a Lamb's Tail (MP3)

All music written by Two Shakes of a Lamb's Tail
Recorded at the Ernst van Dusseldorp Studio
Mixed, Edited and Produced by Ernst van Dusseldorp
Backing Vocals: Mariska Kalma, Marjolein du Pont, Nick Haakman, Brent Emmerink, Nick van Harskamp en Mike van Harskamp
Trumpet and Bugel by Wouter Hakhoff
Artwork by Nick van Harskamp